Lorem ipsum 1 dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tincidunt consequat tristique. Curabitur vestibulum semper nulla id ornare.
Lorem ipsum 2 dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tincidunt consequat tristique. Curabitur vestibulum semper nulla id ornare.
Lorem ipsum 3 dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tincidunt consequat tristique. Curabitur vestibulum semper nulla id ornare.
Lorem ipsum 4 dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tincidunt consequat tristique. Curabitur vestibulum semper nulla id ornare.
Lorem ipsum 5 dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tincidunt consequat tristique. Curabitur vestibulum semper nulla id ornare.
Lorem ipsum 6 dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tincidunt consequat tristique. Curabitur vestibulum semper nulla id ornare.

Online Marketplace

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtable source. Lorem Ipsum comes from sections 1.10.32 and 1.10.33 of “de Finibus Bonorum et Malorum” (The Extremes of Good and Evil) by Cicero, written in 45 BC. This book is a treatise on the theory of ethics, very popular during the Renaissance. The first line of Lorem Ipsum, “Lorem ipsum dolor sit amet..”, comes from a line in section 1.10.32.

EV Cars

Me gjithë teknologjitë e mira ,vjen një kohë ku të blesh alternativën nuk ka më kuptim. Mendoni smartphone-t e dekadës së shkuar, televizorët me ngjyra në vitet 70’ ,ose madje makinat me benzinë në fillim të shek. të 20-të. Të parashikosh kohën e këtyre ndryshimeve është e vështirë, por kur ndodhin, e gjithë bota ndryshon. Duket se vitet 2020 do jenë dekada e makinës elektrike. Cmimet e baterive ranë 35% vitin e kaluar dhe hyjnë në një trajektore që bën makinat elektrike të pasubvencionuara po aq të përballueshme sa homologet e tyre të karburantit në gjashtë vitet e ardhshme.

Makinat Elektrike fuqizohen nga elektriciteti, i cili si burim energjie është më i pastër dhe më i lirë se karburanti. Madje edhe kur energjia elektrike buron nga rrjete elektrike të ‘pista’ të dominuara nga qymyri. Makinat Elektrike përsëri prodhojnë më pak ndotje globale se homologet e tyre konvencionale dhe më pak emetime që vijnë nga marmida (për të mos thënë aspak).

Nissan Leaf 2015 Model S Quick Charge & Kamera

MODEL: S
TRANSMISIONI: Automatic
MOTORI: AC synchronous electric motor
ENERGJIA: Elektrictet
VITI: 2015
FUQIA MAX.: (kW/min-1) 80/3008-10000rpm
MAX.TORQUE:(Nm/min-1) 254 /0-3008rpm
DYER: 5
SEDILJE: 4+1
GJATESIA: 4445 mm
GJERESIA:1770 mm
LARTESIA: 1550 mm

 

Specifikime:

 • 80 kW AC motor elektrik sinkron;
 • 24 kWh bateri litium-ion (Li-ion);
 • Makine me Zero Ndotje (MZN);
 • B-mode (moduli I frenimit rigjenerativ);
 • Vehicle Dynamic Control (VDC) me Traction Control System (TCS);
 • Kabull karikues shtepiak;
 • Porte karikimi me kyçje;
 • Monitor per pamjen prapa;
 • Hyrje dhe ndezje pa çeles;
 • Goma 16” celiku me mbrojtese plastike;
 • Sedilje me nxehje;
 • Timon lekure me nxehje;
 • Cruise control te integruar ne timon;
 • Automatic Temperature Control (ATC);
 • Sedilje te pasme me palosje 60/40 dhe kanal ngrohje;
 • Sistem telefoni me Bluetooth (pa duar);
 • Lidhje USB per iPod dhe paisje te tjera;
 • Six airbeg standart;
 • Tire Pressure Monitoring System (TPMS) me Easy-Fill Tire Alert;
Cmimi: 32.000 Euro
**Perfshire tranporti deri ne Durres dhe TVSH
Back to Top